QUÈ SOM

ONG Mans Unides és una organització no governamental (O.N.G.) internacional espanyola de voluntaris que lluita per eradicar la fam i la pobresa en el món. Les nostres dues línies de treball són finançar projectes de desenvolupament al sud i sensibilitzar la població d’Espanya.

 

QUÈ FEM

ONG Desenvolupament i sensibilització

L’organització no governamental Mans Unides té com a objectiu lluitar contra la fam i les causes que la provoquen, buscant d’aquesta manera que les persones siguin agents responsables de la seva millora material, del seu progrés moral i el seu desenvolupament espiritual. Per això lluitem en contra la malnutrició, la pobresa, la malaltia, el subdesenvolupament, la falta d’instrucció, i contra les seves causes, entre unes altres: la injustícia, la desigualtat en el repartiment dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis, la insolidaritat, la indiferència i la crisi dels valors humans.

Aquesta lluita la canalitzem a través de dues línies de treball prioritàries: el suport i finançament de projectes de desenvolupament a Amèrica Llatina, Àfrica, Àsia i Oceania i la sensibilització de la població espanyola amb la finalitat de què conegui i sigui conscient de la realitat dels països del tercer món. L’organització no governamental Mans Unides ha finançat més de 601 projectes de desenvolupament en 57 països amb la finalitat de millorar les condicions de vida de la seva població.

L’educació per al desenvolupament pretén influir en dos aspectes propis generadors d’injustícia: els comportaments i valors contraris a la solidaritat i el comportament de les institucions que conformen les estructures injustes que generen pobresa i exclusió.

 

Campanyes de sensibilització i educació pel desenvolupament

Des de l’ONG Mans Unides volem contribuir al canvi d’estructures, de valors, d’actituds i de comportaments, i construir una societat més solidària. Per això impulsem campanyes de sensibilització i promovem activitats d’educació per al desenvolupament a les escoles.

 

Tu ho fas possible!

Fes-te’n soci  Fes un donatiu

La tasca que realitza Mans Unides només és possible gràcies als més de 80.000 socis de l’ONG i els donatius que realitzen persones solidàries com tu. Gràcies!

 

ONG de voluntaris

El voluntariat és una de les grans fortaleses i fet definitori de l’organització no governamental Mans Unides. El 98% de les persones que treballen a l’ONG Mans Unides som voluntaris.

 

ONG de dones

ONG Mans Unides ha estat una organització no governamental creada i impulsada per dones, la qual cosa ens mostra el paper rellevant que han tingut i segueixen tenint en la nostra organització. Sabem que Les dones són el col·lectiu més afectat per la pobresa i de major vulnerabilitat als països del Tercer Món, per això l’ONG Mans Unides dóna especial atenció a projectes dedicats exclusivament a la promoció de la dona.

 

ONG catòlica

L’acció de l’ONG Mans Unides s’inspira en l’Evangeli i en la Doctrina Social de l’Església. Les parròquies de tot Espanya col·laboren amb la nostra tasca.

 

Estatuts ONG

L’organització no governamental Mans Unides es regeix per uns estatuts que pots consultar i descarregar aquí.

Fes-te’n soci

 
 
ON SOM
Avenida de Blondel, 11 – 2º
25002, Lleida
 
Tel: 973 26 91 04
Fax:  973 26 91 04