QUÈ SOM

Som una Entitat creada l’any 1987, que ha obtingut el reconeixement de ENTITAT D’UTILITAT PÙBLICA.

 

Vetllem per donar resposta a aquelles persones més desafavorides de la nostra societat, posant especial interès en els infants/adolescents en risc d’exclusió social i les famílies vulnerables.

 

EQUIP HUMÀ

Esclat  Associació és una realitat gràcies al suport de les persones que dia a dia han ofert i estan oferint el seu temps, dedicació i entusiasme.

 

L’entitat la conformen tres grans equips: la Junta directiva, professionals amb relació laboral i persones voluntàries.

 

 

QUÈ FEM

ELS PROJECTES DE LA NOSTRA ENTITAT

  • Servei d’intervenció socioeducativa “PARE PALAU”

Servei diürn preventiu, fora de l’horari escolar, que dona atenció a infants i joves (entre 4 i 18 anys) en la seva formació integral. S’acullen  de dilluns a divendres a partir de les 17:00 i fins a les 20:00h.

Activitats de lleure educatiu: Les colònies i el Casal d’estiu, amb servei de menjador).

Són recursos que ofereix l’entitat per donar resposta als infants i joves que venen durant tot l’any al Centre. Es realitza una programació diferent amb unes activitats més lúdiques i de temps de vacances.

 

  • Ajut a famílies.

 

Servei d’acollida, informació, orientació i assessorament.

És un servei d’informació i orientació, des del qual s’ofereix un espai d’acollida i informació general, així com l’accés als diferents programes de la mateixa associació, i/o derivació en cas necessari, a altres recursos socials. Al capdavant d’aquest servei hi ha una treballadora social

 

El Programa d’aliments és per garantir les necessitats bàsiques d’alimentació d’aquelles famílies amb dificultats econòmiques. Cada setmana es distribueixen lots a  famílies vulnerables.

Es vetlla per proporcionar aliments frescos als nostres beneficiaris/es a fi d’assegurar un millor equilibri nutricional i complementar  la cistella  d’aliments que arriben de la Unió Europea i del Banc dels Aliments.

 

 

Tallers/cursos de formació per adults

Es realitzen tallers i cursos de cuina, costura, castellà, català i informàtica. La finalitat és facilitar la integració d’aquestes famílies vulnerables a la nostra societat, donant-los eines i instruments per aconseguir la màxima socialització.

 
ON SOM

El local de l’associació està al carrer Bisbe Ururita nº 1 de Lleida.

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon, e-mail i/o pagina web.