QUÈ SOM

La Fundació Social Sant Ignasi de Loiola neix al sí de la comunitat parroquial de Sant Ignasi de Loiola de Lleida, que decideix fer una opció clara d’atenció a les persones més desfavorides de la ciutat. Els nostres valors són:

 

  • Acollida: La nostra prioritat no és pas l’èxit, sinó l’acolliment de les persones.
  • Personalització: Per nosaltres cadascú és diferent, únic i irrepetible. Les característiques comunes dels usuaris no han d’esborrar el caràcter personalitzador de les intervencions educatives.
  • Opció per als més necessitats: La població que prioritàriament s’ha d’atendre, d’acord amb les nostres possibilitats, ha de ser la més necessitada i amb més carencies.
  • Reinserció o inclusió: El recorregut i l’objectiu final de la nostra aposta educativa és la inclusió crítica en la normalitat social.
  • Atenció Integral: La nostra intervenció ha de tenir en compte totes les dimensions: familiars, relacionals, laborals, materials, …
  • Dinamisme evolutiu: Volem obrir dinàmiques de processos de canvis positius, promovent així la recuperació i normalització.
  • Referent permanent: Volem ser un referent permanent per als nostres usuaris, i sigui quin sigui l’estadi en què es trobin, sempre s’hi han de sentir acollits.
  • Solidària i coordinada amb altres institucions amb finalitats afins: Intentem dur a term el nostre servei sumant forces amb altres institucions públiques o privades que tinguin finalitats semblants o complementàries.

 

QUÈ FEM

Acollim, acompanyem i atenem les persones més vulnerables de la ciutat de Lleida, amb un especial accent a les persones sense llar i/o amb addiccions per a que puguin fer una reinserció social amb dignitat.

Aquesta tasca és sempre complementada per la sensibilització social sobre la situació de les persones més desfavorides de la nostra societat. Incidint especialment en l’àmbit educatiu per tal de construir una societat més justa socialment.

Per donar resposta a aquestes situacions la Fundació ha anat desenvolupant diversos programes; són els programes Arrels. Aquests programes són independents els uns dels altres, però sempre posant la persona al centre li podem donar una atenció transversal acollint-la en el moment en què es troba i donant-li la resposta que necessita en cada moment per promoure l’inici d’un procés de canvi i de creixement personal.

ON SOM

Arrels Sant Ignasi

Horari: 9h a 19h.

Lloc: Av. Madrid, 7, 2n-dreta.


Centre Obert

Horari: Dilluns a divendres de 9.30h a 14h i 17h a 20h.

Lloc: C/ Panera, 7.


Servei d’Aliments “la Botigueta”

Horari: Dilluns a divendres de 11h a 13h.

Lloc: C/ Bruc, 2.