El que s’estableix en aquest apartat conté tota la informació relativa a aquesta web, el seu titular i als drets i obligacions que he establert per formalitzar el nostre acord en la nostra qualitat de titular / prestadors i al teu lloc de USUARI.

RESPONSABLE LEGAL D’AQUESTA WEB

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i per garantir la màxima transparència, l’informa de la identitat del responsable de la present pàgina web:

 • Denominació social: Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida
 • Activitat social: Entitats sense ànim de lucre.

OBJECTE

El present Avís Legal i Política de Privacitat regulen l’ús (incloent el mer accés) de les pàgines web integrants del lloc web de opennatur.com inclosos els continguts i serveis posats a disposició d’elles.
Tota persona que accedeixi al portal opennatur.com ( “USUARI”) accepta sotmetre a l’Avís Legal i Política de Privacitat vigents en cada moment en què accedeixi a aquest web.
Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del portal xarxasociocaritativadiocesilleida.org així com el present Avís Legal i Política de Privacitat.

L’USUARI ACCEPTA

En utilitzar el present lloc web l’usuari accepta que:

 1. Només podrà fer ús del lloc web per realitzar consultes o sol·licituds legalment vàlides.
 2. No es pot realitzar cap sol·licitud especulativa, falsa o fraudulenta. Si es tenen motius raonables per considerar que s’ha fet una sol·licitud d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-i informar les autoritats pertinents.
 3. També s’obliga a facilitar de manera certa i correcta la seva adreça de correu electrònic, adreça postal i / o altres dades de contacte i consenteix que podrem fer ús d’aquesta informació per posar-nos en contacte amb l’usuari si fos necessari.
 4. Si l’usuari no facilita tota la informació que necessitem, no podrem cursar cap sol·licitud.

En realitzar una sol·licitud a través d’aquest lloc web, l’usuari garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per a celebrar contractes vinculants.
En la utilització del portal xarxasociocaritativadiocesilleida.org l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de la Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal o que impedís , de qualsevol forma, la normal utilització del portal.

NORMES BÀSIQUES DE WWW.XARXASOCIOCARITATIVADIOCESILLEIDA.ORG

Les normes bàsiques d’aquesta web enfront de les seves dades personals:

 1. Ens enviem de correus electrònics no sol·licitats (spam), per aquest motiu, mai enviarem correus de caràcter comercial sense que hagin estat sol·licitats o prèviament autoritzats.
 2. Apostem pel respecte i la transparència, per això, sempre i en tot moment tindràs accés a les dades del responsable d’aquesta web i de la gestió de la teva informació, sempre coneixeràs la finalitat amb la qual seran utilitzades teves dades, sempre requerirem el teu consentiment amb aquesta finalitat i sempre podràs revocar el teu consentiment previ.
 3. No compartim les teves dades d’usuaris obtingudes mitjançant aquest web ni seran cedides les dades d’usuaris a tercers, llevat que aquests hagin estat informats prèviament i es compte amb la seva expressa autorització.

EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

La relació de l’usuari amb aquest lloc web i la utilització del mateix, són exclusivament de la seva responsabilitat personal. Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida. Amb els límits establerts a la llei, Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet.
Aquest lloc web i la informació, imatges i fotografies relacionades amb el titular i amb els productes i / o serveis que el mateix comercialitza o presta, es faciliten tal com es presten, i en el cas que estiguessin disponibles, sense cap compromís o garantia , ni expressa ni tàcita, incloent, però no limitant-se, a aquests garanties implícites sobre nivells de qualitat determinats o adequació a prestacions esperades.
El titular s’eximeix de qualsevol responsabilitat per danys, incloent sense limitació, danys indirectes o conseqüencials, o qualsevol dany derivat de la utilització o relacionat amb aquesta web, tant de naturalesa contractual com extracontractual. El titular rebutja i s’eximeix de qualsevol deure de diligència, que legalment pogués ser exigible, pel que fa a la informació continguda en aquest lloc web.
Si aquesta web contingués connexions a altres llocs web de tercers, la utilització de tals connexions suposarà la sortida d’aquesta web i per tant l’exclusió de responsabilitat del titular respecte dels continguts oferts en els llocs web als quals s’hagués accedit.

NAVEGACIÓ I IP

Durant la navegació per la pàgina web i a l’hora d’utilitzar el formulari de contacte, es registra l’adreça IP de l’equip. Aquesta dada servirà només per fer estadístiques de visites.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida.
Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.

CONTINGUTS

Pel que fa als continguts d’aquesta web es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització de Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

El plagi de continguts vulnera drets. Si vols utilitzar qualsevol dels continguts aquí publicats, cal comptar amb l’autorització expressa de Xarxa Socio Caritativa de la Diòcesi de Lleida.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Mitjançant aquest Avís Legal i Política de Privacitat no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal opennatur.com ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat per la titular dels corresponents drets.
L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

JURISDICCIÓ APLICABLE

El present Avís Legal i Política de Privacitat es regeixen per la Llei espanyola, en concret la present pàgina web està adequada a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la
Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

ADRECES DE CONTACTE

En cas que es tinguessin dubtes sobre el present Avís Legal i Política de privadesa o sobre la Política de Cookies, si us plau dirigiu-vos al següent contacte: xarxasociocaritativa@gmail.com